donderdag 8 augustus 2013

Week 32: Orgasme beter voor brein dan sudoku


Een orgasme krijgen is beter voor de hersenen dan het oplossen van een kruiswoordpuzzel of sudoku. Dat bleek deze week uit onderzoek van de Amerikaanse wetenschapper Barry Komisaruk. Volgens hem zorgt klaarkomen ervoor dat alle zuurstof naar het brein wordt gepompt. Hierdoor gaat de volledige hersenactiviteit omhoog. Bij een sudoku of kruiswoordpuzzel is dat alleen in bepaalde hersengebieden het geval. Voor het onderzoek bestudeerde de wetenschapper de bloedstroom in de hersenen van vrouwelijke proefpersonen tijdens een orgasme.

In mijn platenkast staat een hele rij LP's en singles gerangschikt onder het label XXX.

Sommigen daarvan werden vroeger omschreven als 'pikant'; nergens wordt 'man en paard genoemd'. Maar er staan ook platen tussen waar duchtig met geslachtsdelen – en alles wat daarmee te maken heeft – gesmeten wordt. Ook deze single van Johnny Sex en de Hete Donders valt onder die laatste categorie. Maar zijn liedje 'Nu kom ik niet meer klaar' dat op de B-kant staat, is afgaande op zijn andere werk, eigenlijk nog best beschaafd. Voelt u zich gerust vrij om rond te neuzen op YouTube om u te laten overtuigen. En mocht u er geen genoeg van kunnen krijgen dan kunt u altijd zijn naaste collega's Pietje Potent of Hete Harrie proberen. Maar dit alles doet u natuurlijk geheel op eigen risico!

In het lied 'Nu kom ik niet meer klaar' zingt Johnny dat het hem niet meer lukt om een orgasme te krijgen en dat vindt hij niet iets om vrolijk van te worden! Vroeger was de norm vier keer per uur maar tegenwoordig laat zijn geslachtsdeel het helemaal afweten. Afijn, luister en oordeel zelf maar. Afgaande op het onderzoek van wetenschapper Komisaruk kan mijnheer Sex zich maar beter tot een kruiswoordraadsel wenden om in ieder geval nog iets aan zijn gezondheid te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten